Törődj többet a szempilláiddal!

Törődj többet a szempilláiddal!

Megérkezett hazánkba a Revitalash! Az orvos által alapított amerikai márka díjnyertes szempilla-, szemöldök- és hajszépítő kozmetikumaival piacvezető a maga területén. Készítményeik küldetése természet adta ékességeink – szempillánk, szemöldökünk és hajunk – szépségének és egészségének magasabb szintre emelése.

Bemutatkozik a Revitalash

2006-ban, egyetlen termékkel, a szempilla szérummal kezdődött a Revitalash története, melyet az alapító, Dr. Brinkenhoff felesége, Gayle iránti szerelme és gondoskodása ihletett. Ennek a kivételes terméknek a kifejlesztésével segítette a férj feleségét a mellrák elleni hősies küzdelmében. Szerették volna másokkal is megosztani a gyönyörűen megnőtt szempillái fölött érzett örömét. Azóta a Revitalash egész sor megoldás orientált készítménnyel bővült, amelyek felélesztik a természetes
szépséget és növelik a nők önbizalmát, miközben folyamatosan támogatják a mellrák-kutatás ügyét.

A természetes szép

A maga nemében egyedülállóan hatékony szemészek által kifejlesztett szempilla kondicionáló, mely látványosan javítja a szempillák megjelenését, egészségét, rugalmasságát és erejét és védelmet nyújt a töredezésük ellen.

Tartalmas formula

Ez a díjnyertes szempilla szérum szabadalmaztatott összetétellel és élenjáró technológiával gondoskodik a gyönyörű és hosszú pillákról. Peptidek, lipidek, biotin, zöld tea kivonat és magas Panthenol tartalom kondicionálja és erősíti a szálakat, miközben védelmet nyújt a környezeti károsodás és a szempillaformázók okozta töredezés ellen.  

Gyengéd a bőrhöz, és a szemhez

Szemészek és bőrgyógyászok által vizsgált összetétel Hipoallergén, nem okoz irritációt. Vegán összetételű és állatkísérletektől mentes. Olajmentes, épített szempillán is használható. Nem tartalmaz parabéneket, ftalánt, BHT-t, glutént.

Díjnyertes formulák

  • Dermascope Aesthetician Choice-Favorite Eyelash Conditioner Award (2x győztes)
  • Beauty Launchpad Reader’s Choice Award (4x győztes)
  • EyeVote Reader’s Choice Award
  • American Spa Favorite Eyelash Conditioner Award
  • DaySpa Best Lash Serum/Conditioner

Egyszerű használat, látványos hatás

  1. lépés: Távolítsuk el alaposan a sminket és a szennyeződéseket. Fontos tudni, hogy az olaj alapú tartós smink lemosók réteget képeznek a pillákon, amely megakadályozza a szérum felszívódását, ezért fontos a sminklemosó alapos lemosása is. 
  2. lépés: Vigyünk fel egy vékony réteg RevitaLash szérumot a szempillánk tövéhez, a szempillavonal fölé. Várjunk a teljes száradásig, mielőtt sminkelnénk. Alkalmazzuk minden nap a legjobb eredmény érdekében.

REVITALASH REVITABROW ADVANCED SZEMÖLDÖKSZÉRUM 

Orvosok által kifejlesztett szemöldök kondicionáló, mely ellensúlyozza az öregedés látható jeleit, helyreállítja a kémiai és környezeti hatások okozta sérüléseket, a szemöldököt gyönyörűvé és egészségessé teszi. Ez a díjnyertes és piacvezető szérum szabadalmaztatott, tudományosan kifejlesztett technológiának köszönhetően erősíti, rugalmassá és fényessé teszi a szemöldök szálait és megvédi őket a károsodástól. A végeredmény erős, dús szemöldök.

REVITALASH HI-DEF BROW GEL PRECÍZ SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ GÉL

Többfunkciós, uniszex, szemöldökfixáló zselé, ami formáz, rögzít és kiemeli a szemöldököt az azonnali és hosszantartó hatásért. A színezett gélformula rögzíti és formázza, ezáltal kiemeli a szemöldököt, így a végeredmény természetesen hangsúlyos lesz. Az új precíziós kefe segít a tökéletes forma elérésében, miközben alkalmazkodik a szemöldök formájához.

REVITALASH DOUBLE ENDED VOLUME SET DÚSÍTÓ PRIMER ÉS SZEMPILLASPIRÁL 

Díjnyertes RevitaLash® Cosmetics dúsító primer és szempillaspirál duó, mely kényelmes, 2 az 1-ben megoldást biztosít a szempillák előkészítésére és dús, gazdagon pigmentált, mesés pillák eléréséhez. A dupla feladatot ellátó, kétvégű termék színintenzitást fokozó, ápoló összetevőinek köszönhetően lehetővé teszi az építhető felvitelt, hosszú és vastag szempillákat eredményez, így a természetes pillasor dúsabbnak hat.

AQUABLUR HIDRATÁLÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ GÉL ÉS PRIMER

Kímélő és hatékony gél, melyet akár smink alá is használhatunk. Hidratálja, védi és kisimítja a szem körüli területet, közben a szemöldök és szempilla egészséges növekedését is támogatja. Olajmentes, antioxidánsokban és vitaminokban gazdag formula. A többfunkciós, könnyű, zselé állagú hidratáló csökkenti a bőrhibákat, erőssé és rugalmassá teszi a szempillát, szemöldököt. Nagy hatékonyságú összetevőket tartalmaz, hidratál, véd a káros környezeti hatásoktól, erősíti a szempillát, szemöldököt. Tökéletes alapot biztosít a sminknek!